Alfa Romeo Giulia GTA i GTAm i priča o posebnosti od 176.500 eura

Alfa Romeo Giulia GTA i GTAm i priča o posebnosti od 176.500 eura

Giulia GTA i GTAm stiže, a 500 sretnika morati će izbrojati od 176.500, odnosno 181.500 eura…

Alfa Romeo poseban je automobil. To potvrđuju i ovakve izvedbe ultimativne limuzine. Giulia GTA dizajnirana je tako da ponudi jedinstvenu i ekskluzivnu razinu vozačkog doživljaja.

Odabirom kolekcionarskog primjerka GTA otvaraju se vrata posebnosti i posjedovanja automobila iz Autodelta radionice u Baloccu.

Alfa Romeo Giulia GTA i GTAm i priča o posebnosti od 176.500 eura 1

Predstavljanje Alfa Romeo Giulia GTA održano je 2. ožujka, a privuklo je ogromno zanimanje automobilske publike. U slavljeničkom raspoloženju marke i 110. godine Alfa Romea, marka kombinira svoju slavnu baštinu s tipično talijanskim stilom, performansama, dizajnom, kako bi ponudila klijentima Giulia GTA potpuno novo, ultimativno iskustvo.

Alfa Romeo Giulia GTA i GTAm i priča o posebnosti od 176.500 eura 2

To iskustvo doživjet će samo 500 sretnih vlasnika, koji će od već sad možemo reći, talijanskog klasika imati niz mogućnosti personalizacije.
Uz livero Centro Stile (ograničena serija), Giulia GTA i GTAm bit će dostupni u izboru GTA Red, Trophy White i Montreal Green, čine boje koje odaju počast talijanskoj zastavi. Kupci također mogu birati između boja kočionih čeljusti, sigurnosnih pojaseva i šavova unutar interijera.

Alfa Romeo Giulia GTA i GTAm i priča o posebnosti od 176.500 eura 3

Na gta.alfaromeo.com možete provjeriti konfigurator koji kupcima omogućuje pregled različitih mogućih kombinacija na Giulia GTA i GTAm. Pogledajte, pošaljite nam vašu idealnu kombinaciju, barem (za sada) ne košta sanjati…

Alfa Romeo Giulia GTA i GTAm i priča o posebnosti od 176.500 eura 4